VIRGINIE ROCHER

D'origen bretó i formada com a arquitecta-grafista a París, Virginie va estudiar amb Philippe-Marc Jocteur a Lió i va decidir fer un canvi complet de carrera a Barcelona el 2010.

CUINA DE TEMPORADA

La cuina del xef es caracteritza per la senzillesa que fa que un producte cru sigui excepcional al plat. El respecte per l'estacionalitat i l'origen dels productes són dos criteris essencials per a Virginie.

POC A POTS

L'any 2017 va crear Poc a Pots per atendre una demanda de bufets i plats casolans, amb productes de qualitat (màxim ecològic) respectant els seus valors ecològics i amb un toc francès, o fins i tot una obertura internacional.

PER QUÈ POC A POTS?

És un joc de paraules en català que explica que "poc a poc" aprenem a consumir de manera més ecològica, en "olles" (olles també en català).

Confien en nosaltres

ELS TEUS ESDEVENIMENTS PERSONALITZATS

Poc a Pots s'especialitza en l'organització i seguiment d'esdeveniments a mida de fins a 300 persones. Contacta amb nosaltres per obtenir un pressupost a mida.